Om Mig

Verksam sedan mitten av -90-talet

Jag har alltid varit en sökare och en vandrare. Det har tagit mig en lång tid att förstå vem jag egentligen är och vad jag sökt efter. När jag så möter shamankvinnan som höll i den en trumresa jag deltog i en mörk höstkväll och som i princip hämtar “hem mig till triben” faller den sista pusselbiten på plats. 

“Vrid kompassen EN grad mer än så behövs inte för att en förändring ska ske”. Jag vet inte hur många gånger jag sagt den meningen i alla roller jag haft, hitintills, i mitt yrkesverksamma liv. Coach/vägledare, massör, traversförare, handläggare, hemtjänstanställd, globetrotter, andningspedagog, healer, listan kan göras lång men de orden är fortarande lika aktuella. 

Jag har vridit kompassen EN grad många gånger som den sökare och vandrare jag varit. Resan in i magins värld tog vid början av 90-talet då jag blev massageterapeut och  lärde mig om kroppen och våra muskler. Men något fattades och jag nosade vidare inom det alternativa området och hittade reiki-healingen, där började jag förstå att det fanns något mer än bara en kropp. Det fanns en själ som också behövde tas omhand om. 

Under alla mina yrkesverksamma år har jag fyllt på med alternativa utbildningar, där jag dykt djupt in i min själ och arbetat mycket med soul-work. Ett arbete som aldrig tar slut, då vi mognar med åren, förändras, skiftar och skalar av lager på lager.

Mötet med shamankvinnan blev en vändpunkt i mitt liv.  Jag kände kallelsen och valde att komma ”hem till min tribe” det visade sig vara den inkashamanska vägen som även kallas “att vandra hjärtats väg”.   

2017 valde jag att kliva ur ekorrhjulet och på allvar förändra mitt liv. Frågan som växte inom mig var: Skulle jag kunna paketera all kunskap och visdom jag samlat på mig under mer än 25 år? och leva på det? 

Det återstår att se. Jag vred kompassen EN grad. En ny resa har nu tagit vid. En resa som vandrar hjärtats väg.

Välkommen till Simply Wisdom. 

Ella

mitt uppdrag

att få bidra med att Du som kommer till mig hittar tillbaka till dig själv och den du vill vara. 

Vision

att få bidra till en bättre värld genom att leva som jag lär – att gå “vägen genom hjärtat”

Värderingar