Mina tjänster

shamansk healing

Healing på shamansk bas. Under denna behandling utgår jag från dina chakran. Läser av deras status, renar och tömmer dem på blockerande, stagnerad energi.  Både kropp och själs tas om hand. Denna behandling har starkt läkande effekt Energi balanseras,  stagnerad energi avlägsnas och helande ljusenergi tillföres.  Magiska ting sker under dessa healingsessioner. Många beskriver behandlingen som en “bladvändare”. Avslut och ny början. Varmt välkommen!

Altare med ljus - Shamansk healing Simply Wisdom

Yoga och Cermonier

Hathayoga på grundnivå. Stillsam yoga – nästan mot yinyogan. Vi andas, sträcker ut kroppen och är fullt närvarande under en timme. Vi håller till på golvet men alla övningar går även att göra sittandes på en stol. 
I samband med yogan lägger jag in små cermonier där vi ärar vår kropp och själ. 

Trumresor med meditation

Vi börjar med en meditation för att sedan övergå till trumresan. 

En trumresa kan göras ned till den undrevärlden,  där du reser ned till din trädgård och får bl.a. träffa ditt kraftdjur. Trumresa kan även göras upp till den övrevärlden där du får resa till olika världar. 

Beroende på hur jag guidas i min trummning så ser resorna olika ut från gång till gång. 

Fördel är att ligga ned under en filt men dem går även göra sittandes. 

F.A.Q.

Här hittar du en kortfattad information. 

Nej. det är en uråldrig tradition där medicinmannen/kvinnan tittade på bakomliggande orsaker till varför personen var i obalans. 

Ja! Du får ligga på en bänk med kläderna på och om du vill en filt. 

Nej. Vi för ett samtal innan sessionen börjar där jag, utifrån vad som behöver arbetas med, guidar dig tryggt och med varm hand på ett lugnt sätt genom hela sessionen. Jag håller ett ljus-space under hela sessionen. 

När du bokat tid för din session så börjar processen arbeta. Kom en stund innan sessionen och bara landa i dig, gärna utan mobilen om det är möjligt. Den här stunden är din och din själs. 

Jag använder en lättare rökelse, parfymerat renande vatten samt olika oljor. Berätta om det är något som du är känslig för så anpassar jag sessionen.